کلاس مجازی | سایت کلاس آنلاین | سایت امتحان مجازی | کلاس درس مجازی | طراحی سایت مدرسه | طراحی سایت دانشگاه | طراحی سایت آموزش مجازی | سایت آزمون مجازی
شرکت مهندسی صلایان با سابقه درخشان در طراحی سایت ، آماده پیاده سازی و اجرای انواع سایت و سامانه های تحت وب ، سایت های کلاس آنلاین ، سایت های امتحان مجازی ، سایت های آزمون آنلاین و … در سراسر کشور می باشد.

درصورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص توامندی ها و پلن های طراحی سایت و سامانه های آنلاین به قسمت تماس با ما مراجعه و با ما ارتباط برقرار کنید.
مراحل کاری ما :
- تجزیه و تحلیل:
اولین و مهمترین بخش تولید یک نرمافزار تجزیه و تحلیل است. این امر بایستی توسط تحلیلگر ارشد سیستم انجام شود تا نیازهای سامانه مورد نظر شما کاملاً شناسایی شود و نرم افزار نهایی دقیقاً همان کارایی مورد نظر شما را داشته باشد. خروجی این بخش یک سند فنی شامل امکانات سیستم، معماری سیستم، تکنولوژی های مورد نیاز و … می باشد. مطمئن شوید که حتماً در هنگام تولید نرم افزار این امر برای شما انجام شود در غیر این صورت موفقیت ایده شما با چالشی جدی مواجه خواهد شد.
- طراحی اختصاصی و رابط کاربری:
قبل از اینکه مرحله تولید نرم افزار و اپلیکیشن شروع شود بسیار مهم است که طرح گرافیکی آن (رابط کاربری یا یو آی – UI ) طراحی شود. این امر باید توسط متخصص طراح با تجربه (و حتی نه یک طراح خوب که تخصصش طراحی اپلیکیشن نیست) پیادهسازی شود و شما قبل از اینکه برنامه نویس کد نویسی را شروع کند بایستی نمایی از تمام صفحات و فرایند های نرم افزار و اپلیکیشن داشته باشید تا بتوانید نظر خود را اعمال کرده و از اینکه در نهایت همان چیزی که مد نظر شماست پیادهسازی شود مطمئن شود و مهمتر از دوباره کاری جلوگیری شود.
- تجربه کاربری و کاربر پسند بودن:
هدف از تجربه کاربری (یو ایکس – UX ) کارایی بهتر نرم افزار برای مشتری نهایی شماست به طوری که نرم افزار طراحی شده در استفاده کوتاه مدت برای وی گیجکننده نباشد و بتواند به راحتی با آن کار کند و در استفاده طولانی مدت نیز خستهکننده نباشد. اینکه اپ یو ایکس خوبی داشته باشد را بررسی متخصص مربوطه میتواند مشخص کند و گاهی حتی شما به عنوان صاحب ایده هم نمیتوانید در این مورد به وضوح اظهار نظر کنید. - برنامه نویسی Native:
اپلیکیشن نیتیو اپلیکیشنی است که در آن برنامه نویسی به زبان سیستم عامل دستگاه موبایل انجام شده است (برای اندروید، جاوا و برای آی او اس با سویفت) از این رو از نظر امنیت و کارایی در سطح بالایی قرار می گیرند. در مقابل اپلیکیشن های هیبرید با زبان مخصوص توسعه وب (مثل HTML و CSS و JavaScript) نوشته شده و فقط در قالب تلفن هوشمند باز میشوند. توسعه نیتیو به مراتب سخت تر است و برنامه نویسانی با سطح بالاتری می طلبد. همچنین زمان پیادهسازی بیشتر است و مهمتر از آن برای اندروید و آی او اس بایستی جداگانه برنامه نویسی شود که همه باعث افزایش هزینهها میشود اما در نهایت میتوانید از نظر امنیت و کارایی اپلیکیشن مطمئن باشید.
- Web Service, API, Back End:
در نهایت اپلیکیشن همانند یک پوسته عمل میکند و پردازش های اصلی در جای دیگری که همان بک اند نرمافزار شما -نرم افزاری که بر روی سرور قرار میگیرد و پنل مدیریت به آن متصل است- انجام میشود و اپلیکیشن به وسیله یک ای پی آی یا وب سرویس به آن متصل میشود و عمده بار سرعت و امنیت اپ شما بر عهده این بکند خواهد بود. مطمئن شوید که یک تیم متخصص و مجزا از تیم توسعه اپلیکیشن، بک اند و ای پی آی اپ شما را به شیوه ای اصولی پیادهسازی میکنند در غیر این صورت در صورت افزایش تعداد کاربران و بزرگ شدن مقیاس کارتان به مشکل بر خواهید خورد. - ارتقا پذیری و پشتیبانی:
تولید نرم افزار و اپلیکیشن تنها گام اولیه موفقیت ایده شماست و در بسیاری از موارد شاید کوچکترین قدم! پس از آن، وقتی مشتریان شما اپلیکیشن را نصب میکنند امکاناتی را طلب میکنند که فقط در صورت افزودن این امکانات پله های موفقیت را پشت سر خواهید گذاشت. اینکه تیمی که اپلیکیشن را تولید کرده در کنار شما باشد بسیار با اهمیت تر از خود پروسه تولید است. از این رو توصیه همیشه به همکاری با یک شرکت است تا شخص و از بین شرکت ها سعی کنید اگر با شرکت های نوپا قصد همکاری دارید از اینکه این شرکت ها ۲ یا ۳ سال دیگر هنوز هم وجود دارند که شما را همراهی کنند مطمئن شوید.