طراحی سایت و کاربرد آن

وظایف طراح وب

طراحی سایت و کاربرد آن به روند برنامه ریزی و ساخت یک سایت گفته می شود که امروزه ازاهمیت زیادی برای انجام کسب و کارها برخوردار است، اگر با دقت به اطراف خود نگاهی بیندازیم؛ میبینیم که دنیا به سمت دیجیتال شدن در حال حرکت است

طوری که در حال حاضر افراد برای کارهای روزمره خود، مانند انجام کار های اداری، خرید محصولات یا خدمات، ارتباط گرفتن با دیگران و … از دنیای دیجیتال مانند وبسایت ها و شبکه های اجتماعی کمک میگیرند.

پروسه طراحی سایت شامل، مفهوم سازی، طرح ریزی، پیش تولید، تحقیق، تبلیغات، و همچنین مدیریت فایل های صوتی، تصویری و دیگر فابل های چند رسانه ای مورد استفاده در صفحات سایت می باشد. این کار می تواند توسط طراح، یا گروهی از طراحان با وظیفه ای مشخص، صورت گیرد.

در این مقاله قصد داریم تا طراحی سایت را موشکافانه بررسی کنیم تا درک بهتری از یک وب سایت داشته باشیم پس ادامه مطلب را از دست ندهید.

 

ابزار و مهارت های مورد نیاز جهت طراحی سایت :

داشتن کامپیوتر یا لپ تاب اولین و مهم‌ترین چیزی که برای طراحی سایت یا وب مورد نیاز است،این کامپیوتر یا لپتاپ باید قدرت کافی در اجرای برنامه‌های گرافیکی و کدنویسی را داشته باشد و تا حد امکان در زمان کار خاموش نشده و یا هنگ نکند چرا که در این صورت زحماتتان به هدر می رود.

اگر بخواهید بدانید دیگر ابزارها و مهارت‌های اصلی در طراحی سایت چیست، می توان تسلط به زبان‌های برنامه نویسی و فریمورک‌های مربوطه را نام برد که توسط یک فرد متخصص در برنامه نویسی و طراحی سایت انجام میشود.

 

ابزار برنامه نویسی

 

اهمیت طراحی سایت در کسب و کار:

 

احتمالا در اینجا برایتان این سوال مطرح شده که طراحی سایت چه کاربردی برای هر حرفه و شغلی دارد و چرا باید از سایت استفاده کنیم و چه تاثیری روی تجارت یا کسب و کار شما دارد؟
همانطور که در اول مقاله گفتیم با توجه به دیجیتالی شدن امور ،امروزه بیشتر افراد هر زمان نیاز به اطلاعاتی درباره یک موضوع دارند، سریعا به گوگل مراجعه و جواب خود را در آنجا جستجو می کنند.

بنابراین شما در هر تجارتی که باشید بهتر است وبسایتی در خصوص نوع تجارت خود داشته باشید تا بتوانید خدمات و محصولات خودتان را در معرض دید مشتریان خود قرار داده و علاوه بر معرفی برند،محصول یا خدمات خود با رقبای خود نیز رقابت نمایید.

همچنین بهتر است بدانید که  این امر به مراتب کم هزینه تر و نتیجه بخش تر از روش های قدیمی و پر هزینه ی بازاریابیست. به صورتی که شما محدودیت زمانی و مکانی نداشته و یک فروشگاه اینترنتی شبانه روزی و بازار فروش به وسعت شهر ،استان و کشور خود دارید که باعث رشد روز افزون مشتریان و افزایش سود دهی فعالیت اقتصادی شما خواهد بود .

 

اهمیت وب سایت

 

وظایف یک طراح سایت چیست:

 

طراحی سایت شامل دو بخش بک اند(back end) و فرانت اند(front end) است.
فرانت اند مربوط به طراحی بصری سایت مربوطبه فرانت اند می باشد که برای افرادی که از سایت بازدید میکنند قابل رویت است، چیزهایی مانند رنگ بندی، فونت و… است و بک اند مربوط به تمامی کد هایی میشود که با سرور ارتباط برقرار میکنند و سایت را مدیریت میکند.

طراحان وب سایت ها اغلب صفحات وب را طراحی، ایجاد و کد گذاری میکنند و مسئول طرح بندی یک وب سایت هستند. نقش طراحان وب با توسعه دهندگان وب متفاوت است، طراحان متخصص ایجاد و کد نویسی یک وب سایت هستند که نحوه قرار گرفتن اجزا سایت در قسمت های مختلف را مشخص میکنند.

 

مسئولیت های متخصص طراح سایت:

 

مهمترین مسئولیت هایی که یک طراح سایت باید داشته باشد به شرح زیر می باشد:

  1. تماس با مشتری خود و جویا شدن از مشکلات احتمالی
  2. تهیه مشخصات دقیق وب سایت
  3. طرح بندی صفحه از جمله رنگ و اندازه متن
  4. طراحی گرافیک و عکس های سایت
  5. ثبت دامنه
  6. ارائه ایده های اولیه به مشتری
  7. کدنویسی با استفاده از نرم افزارها
  8. مدیریت محتوار
  9. بهینه سازی سایت

وظایف طراح وب

 

مهارت های کلیدی یک طراح سایت:

 

  • خیال پردازی
  • خلاق بودن
  • صبور بودن
  • توجه کردن به جزییات ریز
  • مهارت های تحلیلی
  • مهارت های ارتباطی
  • توانایی فنی
  • دانش اولیه سئو
  • تجربه استفاده از برنامه های گرافیکی

 

به این مطلب رای دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
برقراری تماس مستقیم با ما