طراحی اپلیکیشن موبایل با فلاتر و لاراول

f+l

طراحی اپلیکیشن موبایل با فلاتر و لاراول یکی از گزینه هایست که شرکت های بزرگ به دنبال برنامه نویس حرفه ای آن حوزه با حقوق به شدت بالا میگردند زیرا در دنیا امروز انسانها به قدری که درون فضای مجازی و اینترنت و موبایل و … به سر میبرن در دنیا واقعی به سر نمیبرن به همین دلیل داشتن وبسایت و اپلیکیشن موبایل یکی از متمایز کننده ترین گزینه ها برای تشخیص یک کسب و کار قدرتمند و حرفه ای در برابر یک کسب و کار عادی است .

این موضوع به قدری پر اهمیت است که در حال حاضر شرکت های بزرگ موفق در حوزه تجاری خود هزینه زیادی در خصوص داشتن یک اپلیکیشن موبایل حرفه ای میکنند

 

laravel

flutter

 

در این مقاله قصد داریم بیشتر راجب این 2 فریمورک جذاب توضیح دهیم و به شما بگوییم که چرا اینقدر بازار کار فوق العاده با درآمد بالایی دارد ؟

فریمورک فلاتر ( زبان برنامه نویسی دارت )

فلاتر یک فریم ورک متن باز ( open source ) برای ساخت و توسعه اپلیکیشن‌های موبایل است. این کتابخانه توسط کمپانی گوگل در سال 2017 معرفی شد و در مقایسه با React یا سایر فریم ورک‌های ساخت اپلیکیشن موبایل عمر خیلی زیادی ندارد . زبان برنامه نویسی دارت سازنده فریمورک فلاتر میباشد ، یک زبان چندمنظوره و شی گراء که با وجود عمر کم خود محبوبیت زیادی به دست آورده . با تسلط به زبان دارت و فریم ورک فلاتر می‌توانید برای اندروید و iOS اپلیکیشن بسازید. جالب است بدانید یکی از قدرتمندترین شرکت هایی که به فلاتر اعتماد کرده و اپلیکیشن موبایل خود را با این فریمورک توسعه داده علی بابا، (که یکی از بزرگترین شرکت ها در چین و حتی دنیا) است .

flutter mobile

مزایای استفاده از فریمورک فلاتر

در این بخش ، بدون در نظر گرفتن اینکه رقبای فلاتر چه امکاناتی دارند و بدون مقایسه کردن این فریم ورک با آنها ، به بررسی خوبی ها و مزایای فریمورک فلاتر میپردازیم و چگونه توانسته اینقدر بین برنامه نویسان و شرکت های بزرگ طرفدار پیدا کند ؟

  • بازدهی مناسب: فریمورک فلاتر Cross Platform است به این معنی که شما می‌توانید با آن هم برای 2 سیستم عامل موبایل یعنی هم برای اندروید هم برای iOS اپلیکیشن موبایل بسازید. به این شکل هم در هزینه‌های خود و هم در زمان خود صرفه جویی خواهید کرد.
  • توسعه سریع و آسان: یکی از جذاب‌ترین و هیجان اگیزترین قابلیت‌های فلاتر Hot Reload است . به عنوان یک برنامه نویس تصور کنید در محیط اندروید استدیو یا هر ویرایشگری در حال ساخت اپلیکیشنمان هستیم برای تست نرم افزار خود آن را در یک شبیه‌ساز اجرا می‌کنید. بعد احساس می‌کنید که یک قسمتی از کد نیاز به تغییرات دارد ، تغییر خود را اعمال میکنیم و می‌بینیم که بدون نیاز به ریستارت کردن شبیه ساز تغییرات اعمال و سپس قابل مشاهده میشوند . این تکنیک در تغییر رابط کاربری ( UI ) ، دیباگ کردن و اضافه کردن قابلیت جدید به پروژه بسیار به برنامه نویس کمک می‌کند .
  • یادگیری فلاتر و کار با آن آسان به شدت است. مخصوصا در صورتی که قبلا با زبان‌های شی گرا (OOP) کار کرده باشید . حتی اگر هیچ شناختی روی زبان‌های برنامه نویسی نداشته باشید باز هم زبان دارت به خوبی توسط گوگل مستندسازی شده و یک زبان سطح بالا ( زبان آسان ) به حساب میرود . میتونیداول زبان برنامه نویسی دارت را یاد گرفته و سپس وارد دنیای فریمورک فلاتر شوید.
  • سازگاری: به دلیل اینکه ابزارهای مورد استفاده ما (Widgets) بخشی از اپلیکیشن ما محسوب می‌شوند در فریمورک فلاتر واستگی زیادی به نوع سیستم عاملی که بر روی آن در حال توسعه پروژه خود هستیم محدودیتی نداریم

اما در این دنیای بزرگ هیچ چیزی بی عیب و کامل نیست . فریورک فلاتر فقط کار طراحی فرانت اند و رابط کاربری اپلیکیشن موبایل ما را انجام میدهد و ما نیاز داریم برای نرم افزار خود از یک زبان برنامه نویسی بک اند برای میدریت دیتابیس خود استفاده کنیم . فریمورک لاراول یکی از بهترین فریموک های سمت بک اند میباشد که توسط زبان برنامه نویسی php طراحی و توسعه داده شده به دلیل سازگاری این 2 فریمورک با یکدیگر طراحی اپلیکیشن موبایل با فلاتر و لاراول در بین شرکن ها به شدت رواج دارد

آموزش لاراول و فلاتر برای ساخت اپلیکیشن موبایل

فریمورک لاراول ( زبان برنامه نویسی php )

زمانی که در راجب فریم ورک‌های توسعه وب اپلیکیشن حرف میزنیم ، همیشه نام لاراول به زبان می‌آید. از لاراول کیشود به عنوان محبوب‌ترین فریم ورک زبان برنامه نویسی PHP نام برد . این فریم ورک موفق شده در زمانی کوتاه، به اولین گزینه‌ی توسعه دهندگان برای توسعه برنامه‌های پیچیده تحت وب تبدیل شود.

 لاراول فریم ورکی مبتنی بر معماری MVC است که به صورت رایگان و Opensource ( متن باز ) ارائه شده است. این فریم‌ ورک امکانات هوشمندی و جذابی در اختیار برنامه نویسان قرار می‌دهد و برنامه‌‌ نویسی را برای آن‌ها لذت بخش‌تر می‌کند .

این فریم ورک در بین دیگر فریم ورک‌های زبان برنامه نویسی PHP از سرعت توسعه‌ و امنیت بیشتری برخوردار است و از طریق آن شما قادر خواهید بود بدون اینکه تغییری در کدهای اصلی ایجاد کنید ، عملکرد نقاط زیادی از بخش‌های برنامه را تغییر دهید. همچنین این فریم ورک سرویس‌ها و خدمات مختلفی را برای برنامه نویسان ارائه میکند . به عنوان مثال سرویس هایی مانند دسترسی‌های کاربران ، تأیید هویت ، کنسول Artisan، پرداخت و صورتحساب، کش (Cache) و … که تنها بخش کوچکی از سرویس هایی است که این فریم ورک جذاب در اختیار برنامه‌ نویسان قرار می‌دهد.

بخش کوچکی از مزایای فریمورک لاراول

  • متن باز (Open Source) بودن
  • استفاده از معماری MVC
  • افزایش سرعت توسعه پروژه
  • سادگی در یادگیری
  • آسان‌تر کردن عملیات هایی مانند احراز هویت (Authentication) ، مسیریابی (Routing) و Cache کردن
  • امنیت بالا
  • بروز رسانی آسان
  •  افزایش چشمگیر سرعت کد نویسی
  •  توسعه برنامه بدون به خطر افتادن قابلیت‌ها و کدهای قبلی برنامه
5/5 - (3 امتیاز)

6 thoughts on “طراحی اپلیکیشن موبایل با فلاتر و لاراول

  1. سلام وعرض ادب و احترام ایا برای برنامه نویسی و توسعه اپلیکیشن های تحت وب استفاده از زبان برنامه نویسی php خام بهتر است یا استفاده از فریمورک لاراول ؟ کدومشون سرعت و امنیت بیشتری را برای سایت من به وجود می آورد ؟

    1. سلام علی عزیز ممنونم از اینکه سایت صلایان را دنبال میکنید . در پاسخ به این سوالات باید بگم که قطعا استفاده از فریمورک لاراول گزینه بهتری نسبت به استفاده از php خام است چون اگه بخواهید از php خام استفاده کنید باید برای کاری که لاراول توی یک خط کد براتون انجام میده همان کار را تو با 10 خط کد php خام نمیتونی انجام بدی و زمان به شدت زیادی هم ازت میگیره و این میشه همون چرخ را از اول اختراع کردن همینطوری کد نویسی که در لاراول صورت گرفته به صورت کامل امنیت سایت را تامین میکنه که به صورت آماده در اختیارتون قرار میگیره و سرعت فوق العاده ای هم داره

  2. ببخشید من میخواهم یادگیری برنامه نویسی را شروع کنیم اگرمن فقط روی یادگیری فریمورک لاراول کار کنم ، می‌تونم صرفا با یادگیری این فریم ورک نرم افزار بسازم و در شرکتی با حقوق بالا استخدام شوم ؟

    1. درود بر شما جناب عزتی . همونطور که در مقاله اشاره کردیم لاراول یک فریمورک بر پایه معماری MVC هست، یعنی مثلا تونسته قسمت های ظاهری یا همان ویو که با کدهای html هستند رو از کدهای بخشهای دیگه جدا کنه. پس شما برای توسعه نرم افزار خود نیاز دارید تا به این معماری مسلط بشید و html/css رو بلد باشید و تنها کد لاراول کافی نیست. اما بعد از یادگیری فریمورک میتونید در شرکت های برنامه نویسی به عنوان بک اند دولوپر استخدام شوید

  3. من نیاز به یک سایت فروشگاهی با امکان پرداخت آنلاین دارم برای راهنمایی در خصوص این سایت امکان مشاوره حضوری در مشهد وجود دارد ؟ و چه دانشی برای مدیریت یک سایت فروشگاهی نیاز دارم ؟

    1. درود بر شما سرکار خانم سلیمانی عزیز از اینکه سایت صلایان را دنبال میکنید صمیمانه از شما ممنونیم
      در مورد سوال اول باید بگوییم که شما با اطمینان میتوانید برای مشاوره رایگان به صورت حضوری به دفتر ما که آدرس آن در پایین صفحه اشاره شده مراجعه فرمایید و یا با ما تماس بگیرید و ما با کمال اشتیاق برای به دست آوردن هر آنچه که شما دنبال آن باشید راهنمایی خواهیم کرد
      و در مورد سوال دوم باید بگوییم شما برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و مدیریت آن فقط کار با کامپیوتر جهت اضافه کردن و یا ویرایش محصولات را نیاز دارید تا بتوانید از امکاناتی که ما در اختیار شما قرار میدهیم استفاده کنید

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

برقراری تماس مستقیم با ما