آموزش برنامه نویسی – صفر تا صد تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب

روش برنامه نویس شدن

با توجه به رشد روز افزون علوم رایانه و دنیای اینترنت و تجارت الکترونیک ، بدون شک یکی از پر درآمد ترین هنرها و حرفه ها در حال حاضر برنامه نویسی و توسعه دهنده می باشد. حرفه ای که در سرتاسر دنیا شناخته شده و حتی برای مهاجرت نیز به کار شما خواهد آمد و بزودی در صدر پر درآمد ترین شغل های دنیا قرار خواهد گرفت.

چگونه برنامه نویس شوم؟

در اصطلاح برنامه نویس به کسی اطلاق می شود که می تواند با استفاده از کدنویسی یک ایده را به یک محصول مانند نرم افزار، وب سایت، اپلیکیشن و … تبدیل کند و تمامی مهارت و دانش لازم برای این امر را فرا آموخته است.

یکی از شاخه های برنامه نویسی ، توسعه دهنده اپلیکیشن و وب اپلیکیشن می باشد. شاخه ای که این روزها و تا ابد تمام توجه ها را به خود جلب کرده است و استارت آپ های بزرگ دنیا و ثروتمندترین انسان های دنیا نیز از مسیر برنامه نویسی و توسعه وب به جایگاه فعلی خود رسیده اند.

امروزه پلتفرم هایی مانند دیوار ، دیجی کالا، اسنپ ، آمازون ، تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و هرچه که در دنیای اطراف مدرن خود میبنیم ، اگر برنامه نویس و توسعه دهنده وب نداشتند ، هیچ وقت شروع نمی شدند چه برسد به اینکه به این جایگاه و ثروت برسند.

پس می توان بدون شک برنامه نویس را بهترین روش رسیدن به هر هدفی از شهرت و ثروت گرفته تا مهاجرت و … دانست.

چگونه توسعه دهنده وب شوم؟

برای اینکه بتوانید به عنوان یک توسعه دهنده وب فعالیت کنید و به خلق ایده ها، آفرینش محصولات و حرفه ای شدن در این برسید نیاز است ابتدا با مسیری که پیش روی شماست از صفر تا صد آشنا شوید و سپس نسبت به انتخاب بهترین و مطمئن ترین شاخه اقدام و سپس اولین قدم خود را که تهیه دوره برنامه نویس شدن نام دارد، بردارید.

قبل از تشریح تمام مسیرها به شما توصیه می کنیم ابتدا ویدئو زیر را مشاهده کنید:

 

اگر ویدئو بالا را مشاهده کردید حال می توانید با مطالعه بخش زیر کل مسیر پیش رو و انتخاب هایی که دارید را مطلع شوید:

مسیر کامل توسعه دهنده وب شدن چیست؟

در این راهنما به صورت کامل با مسیر و آنچه باید بیاموزید، آشنا خواهید شد تا یک نمای کلی از راه پیش رو ، برای شما ترسیم شود و با چشم باز به سراغ هر قسمت بروید:

 

  1. در وهله اول شما لازم است HTML را کامل بیاموزید تا بتوانید اسکلت هر سایتی را بسازید. در واقع HTML به ما اجازه می دهد آنچه توسط کاربر دیده می شود را بسازیم. که ما آن را مولفه های هر صفحه می نامیم.
  2. در مرحله دوم شما لازم است با CSS آشنا شوید. Css به شما اجازه می دهد مولفه هایی که با HTML ایجاد کرده اید ، زیبا ، رنگی ، در جای مناسب ، با اندازه لازم قرار بگیرد. لذا زیبا سازی کار توسط CSS انجام می شود.
  3. در مرحله سوم شما با Javascript آشنا می شوید. این زبان به شما اجازه میدهد رفتار کاربر در صفحه را کنترل کنید، مولفه های HTML را در کنترل گرفته و از آنها اطلاعات بخوانید با اضافه کنید و از بسیاری از خطاهای کاربر جلوگیری کنید. همچنین اساس بسیاری از تکنولوژی های دیگری که در حال حاضر وجود دارد، بر اساس این زبان است. مانند node , react , vue
  4. در مرحله بعد شما لازم هست هوش یا مغز سایت رو بتوانید پیاده سازی کنید. برای انجام این کار بسته به اینکه چه زبان برنامه نویسی را قصد دارید بیاموزید می توانید سراغ تکنوژی های متفاوت بروید. به عنوان مثال اگر بخواهید تمرکز شما روی javascript باقی بماند می توانید سراغ node js بروید و یا چنانچه قصد استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون داشته باشید می توانید سراغ Django و یا اگر انتخاب را به ما واگذار کنیم شما را توصیه به آموختن زبان php خواهیم کرد که بهترین زبان برای انجام این کار هست. با مغز سایت ، شما می توانید بک اند سایت را پیاده سازی کنید. جایی که شما محاسبات سایت را انجام میدهید. امنیت را پیاده می کنید. و تصمیم می گیرید چه مولفه هایی به چه صورت به چه کاربرانی نمایش داده شود.
  5. در مرحله پنجم سراغ فریمورک پیاده سازی بک اند می روید که بسته به اینکه در مرحله قبل چه زبانی را انتخاب کرده اید مسیر شما تغییر می کند. مثلا با انتخاب node js می توانید به سراغ Express بروید و یا اگر پایتون (python) را انتخاب کردید همانطور که ذکر شد سراغ جنگو (Django) بروید و در نهایت اگر به پیشنهاد ما دست قبولی دراز کردید به سراغ لاراول (Laravel) که واقعا در این زمینه حرفی برای گفتن باقی نگذاشته است میروید که به شما اجازه میدهد به جای اینکه با php از صفر شروع به ساخت بک اند نمائید، بخش های لازم را اتوماتیک مدیریت کنید و نگران امنیت و پیچیدگی بک اند نبوده و فقط دستورات php خود را در جای جای لازم بنویسید …
    البته ناگفته نماند در این بخش می توانید سراغ .net نیز بروید که طرفداران خاص خود را دارد.
  6. در مرحله ششم نیاز است که یک مهارت خوب در زمینه فرانت اند بیاموزید. که انتخاب هایی مثل react یا vue و angular جلوی روی شماست که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارد.انتخاب ما در این بخش نیز vue خواهد بود که هم مجتمع تر هم ساده تر است و هم با لاراول پیشنهاد شده توسط خود لاراول. لذا vue را یاد می گیرید تا صفحات هوشمند ؛ سبک و سریع را طراحی کنید و همچنین سرعت پیاده سازی سامانه های فول استک شما به شدت بالا میرود.
  7. در مرحله بعد باید به سراغ انجام پروژه محور یک پروژه فول استک لاراول و vue بروید. اما قبل از آن باید یک تکنولوژی سریع و مدرن برای اتصال بک اند (لاراول) و فرانت اند (Vue)  بیاموزید که اینرشا (inertia js)  و خیلی سریع بدون یادگیری api نوشتن  می توانید برنامه نویس فول استک شوید. لذا اینرشا را خواهید آموخت.
  8. همچنین برای داشتن صفحات زیبا و سریع و جلوگیری از تکرار کدهای Css می توانید سراغ فریمورک های مربوط به Css بروید که انتخاب هایی همچون Bootstrap و Tailwind را در پیش خواهید داشت که در این بخش هم نیز انتخاب ما Tailwind خواهد بود.
  9. در مرحله نهایی یک پروژه خوب و پیشرفته را با طی کردن کل مسیر فوق خواهید داشت تا هم از سردرگمی و آماتور به حرفه ای شدن تبدیل شوید و هم رزومه و هم تسلط شما کامل شده و فایل های پروژه نیز کمک منبع شما برای انجام هر کار بعدی باشد.
  10. و به دنیای برنامه نویسان حرفه ای و توسعه دهندگان وب خوش آمدید!!
5/5 - (1 امتیاز)

ارسال پاسخ

Your email address will not be published.Required fields are marked *

برقراری تماس مستقیم با ما